Εκτός εαυτού ο Μουρίνιο – Τα έβαλε με τους παίκτες του

Εκτός εαυτού ο Μουρίνιο – Τα έβαλε με τους παίκτες του

Μετά το τέλος του αγώνα της Ρόμα με την Σλάβια Πράγας, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και επιτέθηκε σε κάποιους παίκτες του.

Σλάβια Πράγας και Ρόμα θα δώσουν μάχη την τελευταία αγωνιστική για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 7ου ομίλου και την πρόκριση στους «16» του Europa League με τους Τσέχους, μετά το «διπλό» επί της Σερίφ στο 90’+5 (3-2), να βρίσκονται προς το παρόν στην κορυφή και τους Ιταλούς μετά το 1-1 στην έδρα της Σερβέτ στην 2η θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και επιτέθηκε σε κάποιους παίκτες χωρίς να τους κατονομάσει λέγοντας ότι δεν στάθηκαν στο ύψος της περίστασης:

Διαβάστε επίσης: O Μάικ Τζέιμς και οι περιπτώσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Οι 10 free agents που βάζουν… φωτιά το καλοκαίρι του 2024

«Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Έχω παίξει 150 αγώνες στην Ευρώπη, που ήταν πιο σημαντικοί από αυτόν και το κίνητρό μου για αυτούς τους αγώνες ήταν πάντα η κορυφή. Φαίνεται ότι κάποιοι που δεν έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Είναι πάντα οι ίδιοι που μένουν συγκεντρωμένοι για τα 90 λεπτά και δεν χρειάζεται να τους αναφέρω.

Στη συνέχεια, υπάρχουν παίκτες που έχουν επιφανειακή προσέγγιση σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι κρίμα που δεν υπάρχει κάμερα στα αποδυτήρια για να δείτε τι είπα σε αυτούς τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ