ΑΓΙΑΞ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΓΙΑΞ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΓΙΑΞ - ΑΕΚ Live Streaming

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚ! «Τελικός» πρόκρισης στην «Johan Cruijff ArenA» για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που φιλοξενείται από τον Άγιαξ στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (22:00).

 

Κάτι παραπάνω από μεγάλο το διακύβευμα της αποψινής αναμέτρησης για την ΑΕΚ. Θέλει να γράψει ιστορία η Ενωση, αφήνοντας εκτός ευρωπαϊκών κυπέλλων τον Άγιαξ. Στους τέσσερις πόντους μετά από πέντε αγωνιστικές οι «κιτρινόμαυροι», αναζητούν τη νίκη ή την ισοπαλία στην Ολλανδία, προκειμένου να τσεκάρουν το εισιτήριο για τον έξτρα γύρο του Europa Conference League. Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη μάχη, αλλά θα πρέπει να φύγει αλώβητη από το Αμστερνταμ, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στο εφετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν είχε εγχώριες υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, λόγω της αποχής των διαιτητών. «Πονοκεφαλιάζει» ο Αργεντινός τεχνικός και με το δικό του, καθώς πολλές είναι οι απουσίες της Ενωσης στο αποψινό παιχνίδι. Νοκ άουτ για τη μάχη με τον Άγιαξ έχουν ήδη τεθεί οι Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Πόνσε, Πινέδα και Στάνκοβιτς. « Πιστεύω ότι το γκρουπ των παικτών που προπονώ είναι ανταγωνιστικό. Έχει δείξει χαρακτήρα, έχει δείξει καλή διάθεση, ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Σίγουρα θέλαμε να φτάσουμε στο παιχνίδι έχοντας περισσότερους βαθμούς, αλλά επίσης είναι σημαντικό να φτάνουμε εδώ και να έχουμε πιθανότητες, να καταφέρουμε ένα βήμα σε άλλη διοργάνωση της Ευρώπης. Εμπιστεύομαι πολύ τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι και μπορώ να πω ότι έχω μεγάλες προσδοκίες για το ματς», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση με τον Αίαντα.

 

Από την άλλη, ο Άγιαξ ανεβαίνει σιγά-σιγά το τελευταίο διάστημα. Με τον Τζον Φαν Σιπ στην άκρη του πάγκου, ο Αίαντας δείχνει πιο σοβαρός, ενώ μετράει και τρεις διαδοχικές νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, αναζητά μονάχα το τρίποντο στο αποψινό ματς, προκειμένου να συνεχίσει στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Στα αγωνιστικά, οι Ολλανδοί έχουν δύο σημαντικές απουσίες, τον τιμωρημένο Μπεργκχάους και τον τραυματία Μπρεγκβάιν.

 

ΑΓΙΑΞ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ