Μίλαν – Ολυμπιακός: Ετσι διαμορφώθηκε το 3-1 στο Σαν Σίρο (vids)

Μίλαν – Ολυμπιακός: Ετσι διαμορφώθηκε το 3-1 στο Σαν Σίρο (vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 14’ με τον Γκερέρο, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ του Κουτρόνε (70’, 79΄) και ένα του Ιγκουαΐν (76’) πήραν τη νίκη με 3-1.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις απέναντι στην πανίσχυρη Μίλαν, αλλά πλήρωσε ακριβά το δεκάλεπτο μπλακ άουτ που είχε στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου και ηττήθηκε με 3-1, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και κοίταξαν στα μάτια τους Ιταλούς, αλλά στο τέλος δέχθηκαν τρία γκολ σε 9 λεπτά (70’, 76’, 79’) και μοιραία γνώρισαν την ήττα από τους Ροσονέρι.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 14’ με την υπέροχη κεφαλιά του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο! Ο Κούτρης έκανε μια πολύ ωραία σέντρα από αριστερά, ο Ισπανός πρόλαβε τους αμυντικούς της ιταλικής ομάδας και με κεφαλιά έκανε το 1-0 στην αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το 70’, όταν ο Κουτρόνε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Ροντρίγκες σέντραρε από αριστερά, ο Σισέ έχασε τον αντίπαλό του και ο Κουτρόνε με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 76’ οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή με τον Ιγκουαΐν. Ο Τσαλχάνογλου έδωσε στον Αργεντινό, αυτός απέφυγε τον Σισέ και με πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κουτρόνε στο 79’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Τσαλχάνογλου έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κουτρόνε με πλασέ έκανε το 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ