Ο ιδιοκτήτης της Χόνβεντ ζητά αποκλεισμό της Κραϊόβα από την Ευρώπη

Ο ιδιοκτήτης της Χόνβεντ ζητά αποκλεισμό της Κραϊόβα από την Ευρώπη

Ο Ντάνιελ Μεντελένι, ιδιοκτήτης της Χόνβεντ, απαιτεί τον αποκλεισμό της Κραϊόβα από το Europa League εξαιτίας των όσων συνέβησαν στον μεταξύ τους αγώνα στη Ρουμανία.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα στη Ρουμανία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και είναι πιθανό το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Τη Δευτέρα θα γίνει γνωστό αυτό.

Η πιθανότητα να γίνει κεκλεισμένων το Κραϊόβα-ΑΕΚ οφείλεται στα επεισόδια που είχαν γίνει στο παιχνίδι της αντιπάλου της «Ένωσης» με τη Χόνβεντ στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, με μία φωτοβολίδα να ρίχνει στο έδαφος τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο ιδιοκτήτης του ουγγρικού συλλόγου, Ντάνιελ Μεντελένι, ζήτησε όχι μόνο την τιμωρία της έδρας της Κραϊόβα αλλά και την αποβολή της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να παίξει η ομάδα του στη θέση των Ρουμάνων.

«Η Κραϊόβα δεν θα έπρεπε να παίζει στην Ευρώπη σήμερα. Η Χόνβεντ θα έπρεπε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3 μετά τα όσα έγιναν. Αυτό περιμένουμε εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης των Ούγγρων. Αναμένω σοβαρή τιμωρία της Κραϊόβα. Η UEFA πρέπει να πάρει μια σκληρή απόφαση. Είτε να υποστηρίξει το μίσος και τη βία, είτε το δίκαιο παιχνίδι. Η Κραϊόβα δεν πρέπει να παίζει στην Ευρώπη!».

Να σημειωθεί επίσης πως η UEFA θα συνεδριάσει τη Δευτέρα για αυτό το θέμα αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα βγάλει κάποια απόφαση την ίδια ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ