Ο Σούρκις στηρίζει τον Λουτσέσκου

Ο Σούρκις στηρίζει τον Λουτσέσκου

Σε δηλώσεις του στην ουκρανική ιστοσελίδα «Tribuna.com», ο πρόεδρος της Ντιναμό Κιέβου ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τη διάθεση αποχώρησης του Λουτσέσκου.

Ανένδοτος εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις ως προς την παραμονή του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία της ουκρανικής ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι ο 75χρονος τεχνικός, μόλις τέσσερις μέρες μετά την πρόσληψή του, έδειξε διάθεση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία μετά τις πολύ έντονες αντιδράσεις και τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του, λόγω του παρελθόντος του στη Σαχτάρ.

Σε δηλώσεις του στην ουκρανική ιστοσελίδα «Tribuna.com», ο Σούρκις ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τη διάθεση αποχώρησης του Λουτσέσκου. «Δεν ανέλαβε ακόμα στην ομάδα και μιλάτε ήδη για αποχώρηση. Έχω το δικαίωμα να προσλάβω όποιον θέλω. Κατά τη γνώμη μου, ο Μιρτσέα είναι ένας καλός επαγγελματίας και ένας μεγάλος προπονητής που θα επαναφέρει σε υψηλό βαθμό τα κίνητρα στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι θα φέρει πολλά στο Ντιναμό», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ουκρανικού συλλόγου.

Την ίδια ώρα, οι φίλαθλοι της Ντιναμό αντέδρασαν πολύ άσχημα με την πρόσληψη του Λουτσέσκου από την πρώτη στιγμή, με τους οργανωμένους οπαδούς να χαρακτηρίζουν την απόφαση αυτή ως «…φτύσιμο στο πρόσωπο όλων των οπαδών της Ντιναμό», όπως ανέφερε η ανακοίνωση που ανέβασαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ