Λέστερ – Φλίτγουντ Τάουν 2-0

Λέστερ – Φλίτγουντ Τάουν 2-0

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κελέσι Ιχεανάτσο, η Λέστερ πέρασε αν και δυσκολεύτηκε το εμπόδιο της Φλίτγουντ (2-0) και προκρίθηκε στη φάση των 32 του FA Cup.

Δεν είναι στην Αγγλία να στραβοπατούν οι ομάδες σε FA Cup και League Cup. Είναι οι διοργανώσεις που οι μεγάλοι χαλαρώνουν και όλοι μικροί βλέπουν πεδίο δόξας να απλώνεται μπροστά τους, εκεί όπου σε μια βραδιά μπορούν –και έχουν- συμβεί τα πάντα.

Για αυτό και η νίκη της Λέστερ κόντρα στη Φλίτγουντ, δεν περνά στα ψιλά. Οι Αλεπούδες δυσκολεύτηκαν και χρειάστηκαν δυο γκολ του 20χρονου Ιχεανάτσο (43’ και 77’) για να καθαρίσουν εντός έδρας τους φιλοξενούμενους με 2-0. Μάλιστα το δεύτερο τέρμα του αγώνα ήταν και το πρώτο που επικυρώθηκε μέσω VAR στο Νησί.

Γουέστ Χαμ – Σριούσμπερι 1-0 (παράταση)

Για να επιβεβαιωθούν αυτά που λέγαμε πιο πάνω, η Γουέστ Χαμ ήταν η έτερη ομάδα της Premier League που αγωνίζονταν σήμερα. Και αν η Λέστερ δυσκολεύτηκε, τα Σφυριά… έφτυσαν αίμα για να προκριθούν.

Και αυτό γιατί δεν κατάφεραν στα 90’ να κάμψουν την αντίσταση της Σριούσμπερι, εντός έδρας μάλιστα. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να σκοράρει ο Ρις Μπερκ στο 112’ και να χαρίσει μια πρόκριση στους Λονδρέζους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ