«Η Μπενφίκα δίνει 10 εκ. ευρώ για Σεμέδο»

«Η Μπενφίκα δίνει 10 εκ. ευρώ για Σεμέδο»

H πορτογαλική εφημερίδα O Jogo αναφέρει ότι η ομάδα της Λισαβόνας έχει κοστολογήσει τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού στα 10 εκατ. ευρώ.

Μάλλον η κρίση στην αγορά λόγω της πανδημίας, δεν θα επηρεάσει τη Μπενφίκα. Διότι όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «O Jogo», η ομάδα της Λισαβόνας σκοπεύει να δαπανήσει περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Το ποσό δεν αποφασίστηκε γενικά και αόριστα, αλλά έπειτα από κοστολόγηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο προπονητής Ζόρζε Ζέσους θα ξοδέψει τα 100 εκατομμύρια για να δυναμώσει την επίθεση και προορίζει 20 εκατομμύρια για το κέντρο της άμυνας.

Σε αυτό το σημείο, προστίθεται στην εξίσωση και ο Ολυμπιακός… Γιατί ο Ζέσους έχει ξεχωρίσει δύο κεντρικούς αμυντικούς, τον Ισπανό Καμπρέρα και τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Καμπρέρα και ο Σεμέδο κοστολογούνται αμφότεροι από 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζεσούς θεωρεί ότι με αυτό το ποσό θα φέρει τους δύο στόπερ στο «Ντα Λουζ» και θα διορθώσει τα «ελλαττωματικά» μετόπισθεν.

Βέβαια, ο Ζεσούς λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο… Στην προκειμένη, τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να πουλήσει εύκολα τον ηγέτη της άμυνας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ