Μπενφίκα : Απέκτησε με ποσό- ρεκόρ τον Νούνιες

Μπενφίκα : Απέκτησε με ποσό- ρεκόρ τον Νούνιες

Ο πορτογαλικός σύλλογος προχώρησε σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, η οποία είναι και η ακριβότερη στην ιστορία του.

Η Μπενφίκα θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, με στόχο τα play-off της διοργάνωσης. Οι «αετοί» έχουν ενισχυθεί αρκετά ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή της Πορτογαλίας, ωστόσο μέχρι πρότινος, έψαχναν τον βασικό τους επιθετικό. Παρότι ακούστηκαν ονόματα όπως του Έντισον Καβάνι ή του Μαριάνο Ντίαθ, εν τέλει, άλλο όνομα είναι το νέο απόκτημα των Πορτογάλων.

Αυτό είναι του Ντάργουιν Νούνιες. Ο 21χρονος επιθετικός, έπειτα από δηλώσεις του, ουσιαστικά επισημοποίησε την μεταγραφή του στην ομάδα της Πορτογαλίας. Μάλιστα, το κόστος της απόκτησής του από την Αλμερία (η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία Ισπανίας), ανέρχεται στα 24 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου ως η ακριβότερη μεταγραφή.

Μάλιστα, ο διεθνής φορ αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του είναι διάρκειας πέντε ετών. Συγκεκριμένα, είπε: «Υπέγραψα για πέντε χρόνια με την Μπενφίκα. Θα κρατήσω όσα έζησα στην καρδιά μου. Ήθελα να αποχαιρετήσω προσωπικά την Αλμερία γιατί όλοι με αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο, από την πρώτη μου ημέρα εδώ. Ευχαριστώ πολύ».

Τέλος, ο Ουρουγουανός φορ βρήκε 16 φορές δίχτυα σε διάστημα 32 αγώνων ενώ στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, κατάφερε να σκοράρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ