Eredivisie : Τραυματίστηκε στην επιστροφή του ο Ρόμπεν (pic)

Eredivisie : Τραυματίστηκε στην επιστροφή του ο Ρόμπεν (pic)

Ο Άριεν Ρόμπεν έγραψε ιστορία με την επιστροφή του στην Eredivisie ωστόσο αυτή δεν συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο Ολλανδός τραυματίστηκε.

Ο Άριεν Ρόμπεν βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα της Γκρόνινγκεν στο παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόβεν και έγραψε ιστορία καθώς επέστρεψε στην Eredivisie μετά από 16 χρόνια και 155 ημέρες.

Σημειώνεται ότι μέχρι τη συμμετοχή του στον σημερινό (13/9) αγώνα, η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο ολλανδικό πρωτάθλημα ήταν σε ματς της Γκρόνινγκεν πάλι κόντρα στην Αϊντχόβεν στις 11 Απριλίου του 2004. Έτσι έσπασε το ρεκόρ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι ο οποίος είχε επιστρέψει στην Eredivisie μετά από 13 χρόνια και 267 ημέρες.

Μάλιστα όσοι φίλοι της ολλανδικής ομάδας βρέθηκαν στο «Venue Hitachi Capital Mobility Stadium», επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον 36χρονο καθώς κρέμασαν στις εξέδρες ένα πανό με την προσωπογραφία του που έγραφε: «Καλώς όρισες σπίτι, Άριεν».

Ωστόσο το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Ρόμπεν δεν συνοδεύτηκε με τον τρόπο που ο ίδιος και οι φίλοι του περίμεναν καθώς στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης υπέστη έναν τραυματισμό που τον ανάγκασε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο και να αποχωρήσει από την αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ