Δεύτερη ήττα για Νότιγχαμ Φόρεστ, έκανε ντεμπούτο ο Γκερέρο

Δεύτερη ήττα για Νότιγχαμ Φόρεστ, έκανε ντεμπούτο ο Γκερέρο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υπέστη τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια στην Championship, καθώς έχασε από την Κάρντιφ εντός έδρας με 2-0. Ντεμπούτο για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στην Championship, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την Κάρντιφ.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΚΠΡ, η ομάδα του Λαμουσί δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με την Κάρντιφ και παραμένει χωρίς βαθμό.

Πρωταγωνιστής για τους Ουαλούς ήταν ο Μουρ, ο οποίος έκανε το 0-1 μόλις στο 3ο λεπτό και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου διαμόρφωσε το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ (40′).

Να σημειωθεί ότι στο 74ο λεπτό πέρασε στο παιχνίδι για τη Νότιγχαμ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Αγγλία.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Σαμπά, Τζένκινσον (81′ Μάιτεν), Γουόρολ, Τομπίας Φιγκεϊρέδο, Γιούρι Ριμπέιρο, Γέιτς, Κόλντμπακ, Αμεόμπι, Φρίμαν, Λόλι (37΄Τέιλορ), Γκρέιμπαν (74′ Γκερέρο)

ΚΑΡΝΤΙΦ: Σμίθις, Όσεϊ-Τούχου, Μόρισον, Νέλσον, Μπένετ (82′ Μπαμπά), Μπακούνα, Πακ, Ότζο (74′ Βολκς), Ρολς, Χόιλετ (77′ Τόμλιν), Μουρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ