Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ 2-3

Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ 2-3

Οι γνωστές αμυντικές παθογένειες της Λίβερπουλ εμφανίστηκαν ξανά και η Γουέστ Μπρομ πέρασε από το Άνφιλντ (3-2) και πέταξε τους Κόκκινους εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τι να πει κανείς για αυτή τη Λίβερπουλ; Η ομάδα που έσπασε το αήττητο της Μάντσεστερ Σίτι πριν δύο εβδομάδες, πρώτα έχασε στην έδρα της ουραγού Σουόνσι (1-0) και τώρα έμεινε εκτός Κυπέλλου Αγγλίας, χάνοντας μάλιστα εντός έδρας από τη Γουέστ Μπρόμ (2-3)!

Κι όμως η βραδιά ξεκίνησε υπέροχα για τους Κόκκινους που μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Φιρμίνο, που κρέμασε με υπέροχο τρόπο τον Φόστερ. Με τη σέντρα σχεδόν η Γουέστ Μπρομ απάντησε, με τον Ροντρίγκεζ να σκοράρει με κεραυνό μέσα από την περιοχή τη στιγμή που οι αμυντικοί της Λίβερπουλ απλώς κοιτούσαν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος παίκτης στο 11′ έκανε το 1-2, με την οπισθοφυλακή των κόκκινων να πιάνεται στον «ύπνο».

Στο 20′ η Γουέστ Μπρομ πέτυχε και τρίτο τέρμα, αλλά ο διαιτητής Πόουσον το ακύρωσε με τη βοήθεια του VAR για οφσάιντ, και μόλις δύο λεπτά αργότερα με χρήση του βοηθητικού συστήματος καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ. Ο Φιρμίνο έστησε την μπάλα στα 11 βήματα, αλλά την έστειλε στο δοκάρι και ως είθισται οι κόκκινοι τιμωρήθηκαν από τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντόουσον έκανε το γύρισμα και ο Μάτιπ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-3!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, αλλά στερούταν δημιουργικότητας, τη στιγμή που η Γουέστ Μπρομ έκλεινε με εξαιρετικό τρόπο τις γραμμές της. Το γκολ του Σαλάχ στο 78′ έδωσε ελπίδα στους κόκκινους και «πνοή» στο Άνφιλντ, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το τελικό 2-3 συνέχισε την «παράδοση» που θέλει τη Λίβερπουλ να αποκλείεται στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας για τρίτη διαδοχική σεζόν, ενώ οι Κόκκινοι είδαν και το σερί των 19 αήττητων εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις να σπάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ