Κύπελλο Αγγλίας : Έφτυσε αντίπαλο και περιμένει «καμπάνες» ο Μαζουακού

Κύπελλο Αγγλίας : Έφτυσε αντίπαλο και περιμένει «καμπάνες» ο Μαζουακού

O Αρτούρ Μαζουακού έφτυσε αντίπαλο στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Γουίγκαν για το Κύπελλο Αγγλίας, κινδυνεύοντας με βαριά «καμπάνα» τόσο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όσο και από τον προπονητή των Σφυριών, Ντέιβιντ Μόγες.

Ο αγώνας της Γουέστ Χαμ με τη Γουίγκαν για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας ήταν στο 50′ λεπτό, όταν ο Πάουελ έκανε μια επικίνδυνη προβολή στον Αρτούρ Μαζουακού, ακολούθως τον απώθησε ελαφρώς, με τον Γάλλο αριστερό μπακ να απαντά με φτυσιά και να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Κρις Κάβαναγκ.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού «κρέμασε» τα Σφυριά, που ηττήθηκαν με 2-0 (και τα δύο γκολ σημείωσε ο Γουίλ Γκριγκ) και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού, με τον 24χρονο μπακ να κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία από την αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία -βάσει κανονισμού- αναμένεται να του ρίξει «καμπάνα» έξι αγώνων.

«Καμπάνα» όμως δεν θα πέσει μόνο από την Ομοσπονδία αλλά και από τον προπονητή της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος το προανήγγειλε ουσιαστικά στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. «Θα αξίζει ό,τι του έρθει και θα πάρει αυτό που αξίζει κι από εμάς. Είναι απαράδεκτο. Ήταν απαίσιο. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο από εκείνον. Μας αρέσει, είναι πολύ καλό παιδί στον σύλλογο. Τον απολαμβάνω, οπότε πρέπει να πω ότι βγήκε εκτός εαυτού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ντέιβιντ Μόγες θεωρεί πως η αποβολή του «καταδίκασε» ουσιαστικά την ομάδα σε αποκλεισμό, καθώς τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Μαζουακού το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας στο Κύπελλο Αγγλίας, η πρόκριση κρίνεται σε ρεβάνς στην έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η επίμαχη φάση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ