Σλοβένικη αναφορά στους δύο «ερυθρόλευκους» Σλοβένους

Σλοβένικη αναφορά στους δύο «ερυθρόλευκους» Σλοβένους

Πριν από το παιχνίδι Ελλάδας - Σλοβενίας, ιστοσελίδα θυμήθηκε δύο Σλοβένους οι οποίοι πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

Αναφορά σε δύο γνωστούς Σλοβένους οι οποίοι πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε η σλοβενική ιστοσελίδα «slovenskenovice.si» και αμφότεροι έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ζλάτκο Ζάχοβιτς και τον Σρέτσκο Κάτανετς και το σάιτ τους θυμήθηκε με αφορμή το Ελλάδα – Σλοβενία.

Ο Κάτανετς ανέλαβε τον Ολυμπιακό στις 7 Νοεμβρίου του 2002 και δεν μακροημέρευσε, αφού διέκοψε τη συνεργασία του μερικούς μήνες αργότερα, στις 7 Φεβρουαρίου του 2003. Κοουτσάρισε τους «ερυθρόλευκους» σε 14 παιχνίδια, μετρώντας 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Ο Ζάχοβιτς ήταν ένας πολύ πιο πολυσυζητημένος Σλοβένος στο Λιμάνι, σε σύγκριση με τον Κάτανετς. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το καλοκαίρι του 1999 από την Πόρτο, στις δύο μεταγραφικές «βόμβες» μαζί με τον Ζιοβάνι από τη Μπαρτσελόνα.

Με τον Ολυμπιακό ο Ζάχοβιτς αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, σκοράροντας 9 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Κανένας δεν θα ξεχάσει την εκπληκτική εμφάνιση του στο ιστορικό 3-3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, ο Σλοβένος λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του, το καλοκαίρι του 200 πήρε μεταγραφή για τη Βαλένθια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ