Σάντα Κλάρα – Πόρτο 0-1 (vids)

Σάντα Κλάρα – Πόρτο 0-1 (vids)

Η Πόρτο επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Σάντα Κλάρα για την 8η αγωνιστική της Liga NOS χάρη σε τρομερό ψαλιδάκι του Λουίς Ντίαζ και ανέβηκε στη 2η θέση με 16 βαθμούς, έχοντας παιχνίδι περισσότερο.

Η Πόρτο έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Σάντα Κλάρα (0-1) χάρη σε ένα φοβερό γκολ από τον Λουις Ντίαζ για την 8η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. 5η νίκη για τους «Δράκους» που βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, έχοντας παιχνίδι περισσότερο.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Σάντα Κλάρα και σε αυτό βοήθησε κατά πολύ ένα αδιανόητο γκολ του Λουις Ντίαζ που έκρινε τον αγώνα.

Ο Κολομβιανός, μετά το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, «χτύπησε» ξανά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μαναφα βρήκε τον Ντίαζ, ο οποίος… απογειώθηκε και με καταπληκτικό ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στο δεύτερο μέρος, χάνοντας μια ευκαιρία στο 86′ με τον Ούκρα, ενώ η Πόρτο «άγγιξε» το δεύτερο γκολ στο 87′ αλλά το σουτ του Οτάβιο κατέληξε άουτ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ