Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-0 : Αγκαλιάζει το πρωτάθλημα η Ρέιντζερς!

Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-0 : Αγκαλιάζει το πρωτάθλημα η Ρέιντζερς!

Η αρμάδα του Στίβεν Τζέραρντ επικράτησε (1-0) της Σέλτικ στο μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας και πλέον, κάνει... πρόβες για φιέστα.

Κανείς δε μπορεί να τη σταματήσει! Η Ρέιντζερς πήρε(1-0) και το Old Firm και καθαρίζει τον τίτλο στη Σκωτία.

Η αρμάδα του Στίβεν Τζέραρντ προελαύνει και με τη νίκη της επί της Σέλτικ, έδειξε για ακόμη μια φορά ποιος είναι το αφεντικό στο εφετινό πρωτάθλημα.

Με το σημερινό τρίποντο κόντρα στους Καθολικούς, η Ρέιντζερς ξέφυγε με 19 βαθμούς, με τη Σέλτικ να έχει τρία ματς λιγότερα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας ήταν βασικός, αλλά δε μπόρεσε να αποτρέψει τον θρίαμβο των Προτεσταντών.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Εντουάρ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο ΜακΓκρέγκορ έπεσε κι έσωσε εντυπωσιακά ενώ στο 6’ ο κίπερ της Ρέιντζερς είπε όχι και σε σουτ του Γκρίφιθς που άλλαξε πορεία.

Μετά το πρώτο ημίωρο η Ρέιντζερς ισορρόπησε το ματς και μάλιστα στο 62ο λεπτό η Σέλτικ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίτον.

Έτσι η Ρέιντζερς βρήκε χώρους και στο 70ο λεπτό έφτασε στη λύτρωση και στο γκολ. Ο Ταβερνιέ εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ και ο ΜακΓκρέγκορ προσπαθώντας να διώξει, πέτυχε αυτογκόλ για το 1-0. Στο 83ο λεπτό το σουτ του Ίτεν πέρασε μόλις έξω.

Ρέιντζερς: Α.ΜακΓκρέγκορ, Μπάρισιτς, Μπαλογκάν, Γκόλντσον, Ταβερνιέ, Ντέιβις, Καμαρά, Αριμπό (90+2’ Μπάρκερ), Ρουφ (46’ Χάτζι), Κεντ (87’ Ζουνγκού), Μορέλος (77’ Ίτεν)

Σέλτικ: Μπάρκας, Μπίτον, Λασάλτ, Φριμπόνγκ, Αγέρ, Κρίστι (73’ Ελχαμέντ), Κ.ΜακΓκρέγκορ (84’ Ρόγκιτς), Τέρνμπουλ (65’ Ελιουνούσι), Σορό (72’ Μπράουν), Γκρίφιθς (65’ Ντάφι), Εντουάρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ