Πήρε το Λιγκ Καπ η Παρί Σεν Ζερμέν, 2-1 τη Μαρσέιγ (vid)

Πήρε το Λιγκ Καπ η Παρί Σεν Ζερμέν, 2-1 τη Μαρσέιγ (vid)

Οι Παριζιάνοι επικράτησαν των Μασσαλών στον τελικό της διοργάνωσης με γκολ των Ικάρντι και Νεϊμάρ, ενώ μείωσε στο 89' ο Παγέ.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στη Γαλλία θα καταλήξει στο Παρίσι… Παρότι στη Μασσαλία τον ήθελαν περισσότερο, αφού τα τελευταία χρόνια επικρατεί… αναβροχιά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η νικήτρια στον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ, επικρατώντας 2-1 της Μαρσέιγ και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μάουρο Ικάρντι στο 39′. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μασσαλοί πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν ευκαιρίες, αλλά στο 84′ ο Ικάρντι κέρδισε και πέναλτι.

Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε εύστοχα και το ματς φάνηκε να τελειώνει.

Ωστόσο, στο 89′ ο Παγιέτ μείωσε με κοντινό πλασέ. Ο ίδιος στο 94′ σούταρε άουτ από καλή θέση και δεν άλλαξε τη μοίρα της αναμέτρησης…

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Φλορέντσι, Μαρκίνιος, Ντιαλό, Κουρζαβά (65′ Κιμπεμπέ), Παρέδες (88′ Ντανίλο Περέιρα), Βεράτι, Ερέρα (90′ Σανάμπρια), Ντι Μαρία (65′ Νεϊμάρ), Ικάρντι (88′ Κεν), Εμπαπέ

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά (45′ Γιόχαν Πελέ), Σάκαϊ, Άλβαρο, Καλέτα-Τσαρ, Ναγκατόμο (65′ Λιρόλα), Ρονγκιέρ (80′ Ζερμέν), Μπουμπακάρ Καμρά, Παπέ Γκέιγ (56′ Σανσόν), Τοβέν, Παγιέ, Ράντονιτς (56′ Μπενεντέτο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ