Γιακουμάκης : «Θέλω να μείνω έως το τέλος της σεζόν, αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ»

Γιακουμάκης : «Θέλω να μείνω έως το τέλος της σεζόν, αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για τη μαγική σεζόν του στην Ολλανδία.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει πράγματα και θαύματα στην Ολλανδία, με τον Έλληνα επιθετικό να σημειώνει τέσσερα τέρματα στη χθεσινή αναμέτρηση της Φένλο με την Ντεν Χάαγκ!

Ο πρώην φορ της ΑΕΚ σπάει όλα τα κοντέρ, έχει φτάσει τα 16 γκολ στην εφετινή σεζόν και με δηλώσεις του, άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολλανδικό σύλλογο.

«Μετά το παιχνίδι μίλησα με τους συμπαίκτες μου και μου ζήτησαν να μείνω. Αυτό με έκανα να νιώσω πολύ καλά, να αισθανθώ ξεχωριστά. Είμαστε μια οικογένεια και γι’ αυτό θέλω να μείνω τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε ο Έλληνας κορυφαίος σκόρερ της Eredivisie στην κάμερα του ESPN, για να προσθέσει: «Αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ. Κάτι πολύ μεγάλο μπορεί να συμβεί.»

Ο Γιακουμάκης σκόραρε με σουτ, με κεφαλιά και δύο πέναλτι. «Δεν έχω σκοράρει ποτέ τέσσερις φορές», είπε ο Έλληνας επιθετικός που αμέσως μετά πήγε στον διαιτητή του αγώνα Γιανίκ φαν ντερ Λάαν για να πάρει την μπάλα του αγώνα. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω με μια κεφαλιά για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν.» Ποτέ στο παρελθόν ένας παίκτης της Φένλο δεν ήταν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μετά από 16 αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ