«Η Ντενιζλίσπορ έκανε πρόταση για τον Κουλούρη»

«Η Ντενιζλίσπορ έκανε πρόταση για τον Κουλούρη»

Η Ντενιζλίσπορ από την Τουρκία κατέθεσε πρόταση στην Τουλούζ για τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας καθώς βρίσκεται εκτός πλάνων στην Τουλούζ τη φετινή σεζόν και όπως φαίνεται υπάρχει ήδη πρόταση από την Τουρκία.

Σύμφωνα με την «Hurriyet», η ομάδα του Ντενιζλί έχει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας τον 24χρονο επιθετικό και περιμένει την απάντησή του.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου έχει αγωνιστεί σε οκτώ ματς της Ligue 2, δεν έχει σκοράρει, αλλά και ο ίδιος επιθυμεί να βρει άμεσα νέα ομάδα, ενώ το όνομά του συνδέθηκε τον τελευταίο καιρό με την ΑΕΚ αλλά και τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρόεδρος της Τουλούζ πριν λίγες μέρες είχε μιλήσει για τον Κουλούρη λέγοντας: «Ξέρει ότι θα τον αφήσουμε να φύγει. Μένει να δούμε το πως. Είχαμε αρκετές συζητήσεις μαζί του, εξέφρασε και ο ίδιος την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα, και τον καταλαβαίνω. Είναι παίκτης και πρέπει να παίξει. Θέλει να μείνει ενεργός και για την Εθνική του Ομάδα, αλλά προς το παρών δεν υπάρχει κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ