Τεχνικός διευθυντής Φένλο : «Δεν υπάρχει πρόταση για να φύγει ο Γιακουμάκης»

Τεχνικός διευθυντής Φένλο : «Δεν υπάρχει πρόταση για να φύγει ο Γιακουμάκης»

Ο Σταν Φαλκς μίλησε για τον Γιώργο Γιακουμάκη και τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόταση στη Φένλο που να ενδιαφέρει είτε τον παίκτη είτε την ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Σταν Φαλκς, πιστεύει ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης θα ολοκληρώσει τη σεζόν με την ολλανδική ομάδα.

Ο 26χρονος Έλληνας επιθετικός, που έχει ήδη σημειώσει 20 γκολ στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, έχει περιθώριο να μετακινηθεί έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, οπότε ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική αγορά.

«Υπάρχουν αυξανόμενες πιθανότητες ο Γιακκουμάκης να μείνει μαζί μας. Και ελπίζω επίσης ότι θα παραμείνει», δήλωσε ο Φαλκς στην De Telegraaf. «Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον για αυτόν, αλλά θα πρέπει να είναι με μια πρόταση που να ενδιαφέρει και τον παίκτη και εμάς.

Μέχρι τώρα, τίποτα δεν υπάρχει που να μας ενδιαφέρει και τους δύο. Ο Γιακουμάκης είναι ρεαλιστής, γνωρίζει επίσης ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες επιλογές γι’ αυτόν το καλοκαίρι», πρόσθεσε. Ο Γιακουμάκης έφτασε στη Φένλο το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

«Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα σκοράρει τόσο πολύ. Εάν βασίζατε τις προβλέψεις καθαρά στα στατιστικά του, δεν θα καταφέρναμε να το μαντέψουμε. Αλλά κοιτάμε και άλλα πράγματα. Ψάχναμε έναν επιθετικό που ήθελε να σηκώσει τα μανίκια και να παίξει για την ομάδα. Είδαμε αυτά τα χαρακτηριστικά στον Γιακουμάκη» κατέληξε ο Φαλκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ