Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 0-0 (1-0 παρ.)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 0-0 (1-0 παρ.)

Οι Κόκκινοι Διάβολοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Γουέστ Χαμ, αλλά στην παράταση κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μακτόμινεϊ και να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup.

Τα… χρειάστηκε η Γιουνάιτεντ απέναντι στη σκληροτράχηλη Γουέστ Χαμ, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup. Οι Κόκκινοι διάβολοι βρήκαν το γκολ της πρόκρισης στο πρώτο ημίχρονο της παράστασης με τον Μακτόμινεϊ και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ενα παιχνίδι, στο οποίο η Γουέστ Χαμ κατάφερε στην κανονική του διάρκεια να κρατήσει στο μηδέν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά στην παράταση η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση για την τελική 8άδα του φετινού FA Cup.

Η Γουέστ Χαμ έκλεισε από την αρχή τους χώρους, με την Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απέναντι στα Σφυριά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι χρειάστηκε 27 λεπτά για να πραγματοποιήσει την πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Λίντελεφ σταμάτησε στο δοκάρι του Φαμπιάνσκι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Φαν ντε Μπεκ βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά η πέρασε άουτ.

Στο 31’ το πλασέ του Τέλες σταμάτησε στα σώματα, ενώ στο 53’ ο Φαμπιάνσκι είπε «όχι» στον Ράσφορντ, με τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Η τελευταία καλή στιγμή στην κανονική διάρκεια ήταν για την Γιουνάντεντ στο 82’, όταν ο Μαρσιάλ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η κεφαλιά που έκανε πέρασε άουτ.

Ετσι, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, στο 98’, ο Ράσφορντ έστρωσε στον ΜακΤόμινεϊ και αυτός με συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.. Στο 113’ η Γουέστ Χαμ απείλησε με τον Μπενραχμά, αλλά ο Χέντερσον μπλόκαρε την κεφαλιά του, ενώ στο 120+3′ ο Μαρσιάλ πλάσαρε άστοχα από κοντά.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χέντερσον, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (86’ Καβάνι), Φρεντ, Τέλες (91’ Σο), Γουάν Μπισάκα (91’ Ουίλιαμς), Μάτιτς (73’ ΜακΤόμινεϊ), Φαν Ντε Μπεκ (73’ Μπρούνο Φερνάντες).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ντόουσον, Ογκμπόνα (17’ Ντιόπ, 46’, Φρέντερικς), Κρέσγουελ, Ράις, Νόουμπλ, Σούτσεκ, Φορνάλς (88’ Μπενραχμά), Μπόουεν (46’ Τζόνσον), Γιαρμολένκο (54’ Οντουμπεκό, 112’ Λανσίνι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ