Παυλίδης για Γιακουμάκη : «Θέλω να γίνω σαν αυτόν»

Παυλίδης για Γιακουμάκη : «Θέλω να γίνω σαν αυτόν»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε για τον Γιώργο Γιακουμάκη και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την φανέλα της Φένλο.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν στην Φένλο, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Την προηγούμενη σεζόν, που η Βίλεμ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή πορεία και εξασφάλισε το εισιτήριο για το Europa League ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είχε καταγράψει 13 γκολ και 3 ασίστ σε 25 συμμετοχές.

Την φετινή σεζόν, όπου η ολλανδική ομάδα παλεύει για την παραμονή της, ο 22χρονος άσος έχει σκοράρει 6 γκολ, ενώ έχει σερβίρει και 3 ασίστ. «Είναι δύσκολα, εάν χάσεις και δεν σκοράρεις το πρόβλημα είναι διπλό. Με επηρεάζει αυτό. Σκέφτομαι τη νύχτα τι πήγε στραβά», ανέφερε ο ίδιος.

Όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ της Eredivisie, Γιώργο Γιακουμάκη, δήλωσε πως: «Θέλω να γίνω σαν και αυτόν, αλλά είμαι χαρούμενος για όσα κάνει. Είναι επίσης πολύ καλό για την Εθνική Ελλάδας. Είναι πιο καθαρόαιμος στράικερ απ’ ότι εγώ. Είναι πιο πολύ φορ για τα τελειώματα. Εγώ παίζω πιο πολύ στην μεγάλη περιοχή και μου αρέσει να δημιουργώ ευκαιρίες και για τους συμπαίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ