Σέλτικ: Ξανά εκτός αποστολής ο Μπάρκας

Σέλτικ: Ξανά εκτός αποστολής ο Μπάρκας

Ο διεθνής τερματοφύλακας έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος εκτός αποστολής - Αμφίβολο το μέλλον του Ελληνα πορτιέρο στην ομάδα της Γλασκώβης.

Χωρίς τον Βασίλη Μπάρκα θα παραταχθεί η Σελτικ στο ματς με την Αμπερντίν για το πρωτάθλημα Σκωτίας, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός αποστολής. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά παρόλα αυτά ο υπηρεσιακός προπονητής της Σέλτικ, Τζον Κένεντι, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ο Μπάρκας είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στις 20 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στον εντός έδρας αγώνα με την Λίβινγκστον, ο οποίος είχε λήξει ισόπαλος 2-2. Από εκείνο το παιχνίδι και έπειτα είναι σταθερά εκτός 11άδας. Αρχικά στον πάγκο και στη συνέχεια εκτός αποστολής. Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ρος Κάουντι είχε μείνει εκτός αποστολής από τον Νιλ Λένον. Σε εκείνο το παιχνίδι η Σέλτικ ηττήθηκε με 1-0.

Μια ήττα μάλιστα που σήμανε το τέλος του Βρετανού προπονητή από την ομάδα της Γκλασκώβης, με τον Τζον Κένεντι να αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Σέλτικ δεν άλλαξε τα δεδομένα για τον Μπάρκα, με τον διεθνή πορτιέρο να μένει εκτός αποστολής και από το παιχνίδι με την Αμπερντίν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Σκωτία, η απόφαση του Τζον Κένεντι να μείνει ο Μπάρκας εκτός αποστολής είναι για αγωνιστικούς λόγους, αφού δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Το μέλλον του στην Γλασκώβη είναι αμφίβολο και είναι πιθανό το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν. O 26χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην Σέλτικ, έχει παίξει σε 13 ματς στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Σε αυτά διατήρησε 6 φορές ανέπαφη την εστία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ