Αθλητικός διευθυντής Φένλο: «Θα φύγει το καλοκαίρι ο Γιακουμάκης, στα 5 εκατ. η τιμή του»

Αθλητικός διευθυντής Φένλο: «Θα φύγει το καλοκαίρι ο Γιακουμάκης, στα 5 εκατ. η τιμή του»

Ο αθλητικός διευθυντής της Φένλο, Σταν Βαξλ, μιλώντας για τον Γιώργο Γιακουμάκη αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, ενώ ανέφερε πως κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Στο τέλος της φετινής σεζόν ο Γιώργος Γιακουμάκης θα αποχωρήσει από την Φένλο, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ολλανδικής ομάδας, Σταν Βαξλ, ο οποίος τόνισε πως ο Έλληνας άσος κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, ο Βαξλ τόνισε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πάρει μεταγραφή για μεγαλύτερη ομάδα στο τέλος της σεζόν, καθώς είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

«Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Γιακουμάκης μας είπε πως ήθελε να μείνει στη Φένλο γιατί περιμένει πως θα έχει περισσότερες επιλογές το καλοκαίρι. Προτιμά τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικά χώρες, αλλά την ίδια στιγμή απολαμβάνει την παρουσία του στην Eredivisie. Μπορεί να αγωνιστεί σε τοπ ομάδα εδώ. Αν εργαζόμουν στην PSV, θα τολμούσα να τον πάρω.

Νομίζω πως τα πέντε εκατομμύρια ευρώ είναι μία καλή τιμή. Αν ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Eredivisie, σίγουρα θα «πιάσουμε» αυτή την τιμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταν Βαξλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «voetbalprimeur».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ