Επική πρόκριση για Μπάρτσα, «ξέρανε» τη Σεβίλλη στην παράταση! (3-0, vid)

Επική πρόκριση για Μπάρτσα, «ξέρανε» τη Σεβίλλη στην παράταση! (3-0, vid)

Μέχρι το 94' η Σεβίλλη κρατούσε την πρόκριση στον τελικό του Copa Del Rey, αλλά το «buzzer beater» του Πικέ και το γκολ του Μπρέιθγουεϊτ στην παράταση έστειλαν την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση!

Και στο τέλος κερδίζουν οι… Καταλανοί!

Μέχρι το 94′ η Σεβίλλη κρατούσε την πρόκριση στον τελικό του Copa Del Rey, αλλά το «buzzer beater» του Πικέ (έστειλε τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στην παράταση!) και το γκολ του Μπρέιθγουεϊτ στην παράταση, έστειλαν την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση! Επεισοδιακό ματς, με 2 αποβολές ολοκλήρωσαν το ματς οι Ανδαλουσιανοί!

Όλα έδειχναν… Σεβίλλη. Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με γκολ του Ντεμπελέ από το 12′, αλλά αυτό από μόνο του δεν έφτανε στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν για να πάρει την πρόκριση. Το πρώτο ματς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» είχε λήξει 2-0 υπέρ της Σεβίλλης.

Το 1-0 παρέμενε και το άγχος στην πλευρά των γηπεδούχων μεγάλωνε. Και στο 72’… γιγαντώθηκε! Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Οκάμπος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, διατηρώντας αυτό το 1-0!

Και στο 94′ ήρθε ο… από μηχανής Θεός Ζεράρ Πικέ με το… χρυσό του «buzzer beater» (κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκριεζμάν) για να οδηγήσει τον ημιτελικό του «Καμπ Νου» στην παράταση. Εκεί «μίλησε» ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Ο Άλμπα σέντραρε και ο Δανός πήρε την κεφαλιά από κοντά, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 95′ της παράτασης και οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα θα έχει αντίπαλο τον τελικό μία εκ των Μπιλμπάο ή Λεβάντε (1-1 το πρώτο ματς στο «Σαν Μαμές»).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (78′ Φίρπο), Λενκλέ, Πικέ, Μπούσκετς (78′ Μορίμπα), Ντεστ (62′ Γκριεζμάν), Ντε Γιόνγκ, Πέδρι (89′ Μπρέθγουεϊτ), Ζόρντι Άλμπα, Μέσι, Ντεμπελέ (89′ Τρινκάο)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Αλέις Βιδάλ (54′ Χεσούς Νάβας), Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια (54′ Ρέκικ), Χορδάν (106′ Μουνίρ Ελ Χανταντί), Φερνάντο, Όλιβερ Τόρες (61′ Οκάμπος), Σούσο (79′ Πάπου Γκόμες), Εν Νεσιρί, Λουκ Ντε Γιόνγκ (54′ Ράκιτιτς)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ