Ρέιντζερς : Συλλήψεις και πρόστιμα στους οπαδούς για το… πάρτι τίτλου

Ρέιντζερς : Συλλήψεις και πρόστιμα στους οπαδούς για το… πάρτι τίτλου

Σε σύλληψη οπαδών της Ρέιντζερς και σε επιβολή προστίμων προχώρησε η Αστυνομία της Γλασκώβης για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού στο... πάρτι τίτλου.

Η Αστυνομία της Γλασκώβης προχώρησε σε σύλληψη δεκάδων οπαδών της Ρέιντζερς και σε επιβολή προστίμων, καθώς κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της κατάκτησης του πρωταθλήματος της ομάδας τους παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Πάρτι από χιλιάδες φίλους της σκωτσέζικης ομάδας στήθηκε στους δρόμους της Γλασκώβης την Κυριακή μετά την ισοπαλίας της Σέλτικ με την Νταντί Γιουνάιτεντ (0-0) που επιβεβαίωσε και μαθηματικα την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τους «προτεστάντες» για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στους δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου, παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αψηφώντας τις απαγορεύσεις που ισχύουν στην προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας.

Αυτό έκανε την Αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων, ενώ μάλιστα σχολίασε και η πρωθυπουργός της χώρας το εν λόγω περιστατικό τονίζοντας ότι: «Ήταν ντροπιαστικό όλο αυτό, έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές με την πιθανή μετάδοση του ιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ