Oπαδοί ομάδας εφηύραν προπονητή και μία στοιχηματική τον πέρασε για… αληθινό (pic)

Oπαδοί ομάδας εφηύραν προπονητή και μία στοιχηματική τον πέρασε για… αληθινό (pic)

Οι φίλοι της Αμπερντίν έφτιαξαν ένα ψεύτικο προφίλ προπονητή και μία στοιχηματική τον έβαλε στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία.

Το ίντερνετ μπορεί να ξεγελάσει πολύ κόσμο, ακόμα και επαγγελματίες στον χώρο του ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της στοιχηματικής εταιρείας «Sky Bet», όπου… έφαγε την πλάκα των φίλων της σκωτσέζικης Αμπερντίν.

Τι ακριβώς συνέβη; Προ ολίγων ημερών, η ομάδα της Premiership έμεινε «ακέφαλη» στον τομέα της τεχνικής ηγεσίας. Στο πλαίσιο λοιπόν της πλάκας, οι φίλαθλοι της ομάδας πρότειναν για υποψήφιο τον – ανύπαρκτο σαν πρόσωπο – Ρος Νίκολσον, του οποίου έφτιαξαν και προφίλ στο Wikipedia.

Η εταιρεία στοιχημάτων προφανώς ξεγελάστηκε και τον έβαλε ανάμεσα στους τεχνικούς που πιθανόν να αναλάμβαναν την ομάδα. Πολύς κόσμος μάλιστα πόνταρε στο συγκεκριμένο όνομα, δίχως να γνωρίζουμε αν τελικά τους επεστράφησαν τα χρήματα τους.

Για την ιστορία, ανάμεσα στου υπόλοιπους που πιθανόν να βρεθούν στον πάγκο της ομάδας από την ομώνυμη πόλη, βρίσκεται και ο πρώην ερυθρόλευκος Έντσο Μαρέσκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ