ΜακΑβένι : «Ο Μπάρκας δεν μπορεί να πιάσει τίποτα, δεν αντέχει την πίεση»

ΜακΑβένι : «Ο Μπάρκας δεν μπορεί να πιάσει τίποτα, δεν αντέχει την πίεση»

Πολύ σκληρή κριτική άσκησε ο παλαίμαχος επιθετικός της Σέλτικ και της Γουέστ Χαμ, Φρανκ ΜακΑβένι στον Βασίλη Μπάρκα για τις εμφανίσεις του στη σκωτσέζικη ομάδα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Σέλτικ και της Γουέστ Χαμ, Φρανκ ΜακΑβένι άσκησε πολύ σκληρή κριτική στον Βασίλη Μπάρκα για τις εμφανίσεις του στη σκωτσέζικη ομάδα.

«Έμεινε εκτός αποστολής από την εθνική Ελλάδας διότι η αυτοπεποίθηση του έχει κλονιστεί. Είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις την πίεση στη Σέλτικ. Η φανέλα σε κάποιες πλάτες είναι πολύ βαριά. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση.

Προκαλεί έκπληξη γιατί δεν υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο αυτή τη στιγμή. Το μέγεθος του συλλόγου όμως μπορεί να σε λυγίσει και ο Μπάρκας είναι ένας από αυτούς», ανέφερε αρχικά ο ΜακΑβένι και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Μπάρκας δεν τα έχει καταφέρει. Δεν μπόρεσε να πιάσει τίποτα, ούτε κρύωμα. Όλα τα σουτ πήγαν μέσα. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακός όσο έδειξε, αλλά σίγουρα η αυτοπεποίθηση του έχει κλονιστεί».

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ κατέγραψε 20 συμμετοχές με τη φανέλα της Σέλτικ και διατήρησε ανέπαφη την εστία του σε 6 από αυτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ