ΜακΆβενι για Μπάρκα : «Να τον ξεφορτωθούν και να φύγει μαζί του αυτός που τον έφερε»

ΜακΆβενι για Μπάρκα : «Να τον ξεφορτωθούν και να φύγει μαζί του αυτός που τον έφερε»

Σκληρά ήταν τα λόγια για ακόμη μια φορά του Φρανκ ΜακΆβενι για τον Βασίλη Μπάρκα, με τον παλαίμαχο επιθετικό να καλεί τη Σέλτικ να διώξει τόσο τον Έλληνα τερματοφύλακα όσο και εκείνον που τον έφερε.

Για ακόμη μια φορά τα λόγια του Φρανκ ΜακΆβενι για τον Βασίλη Μπάρκα ήταν πολύ σκληρά, με τον παλαίμαχο επιθετικό της Σέλτικ να καλεί τη σκωτσέζικη ομάδα να διώξει τον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ, αλλά και τον άνθρωπο που τον έφερε.

Ο 26χρονος πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ δέχεται πολύ σκληρή κριτική, καθώς η σεζόν που διανύει στους «καθολικούς» δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε. Μάλιστα, στα τελευταία δέκα παιχνίδια δεν έχει πάρει κανένα λεπτό συμμετοχής, ενώ στα δύο από αυτά ήταν και εκτός αποστολής.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σέλτικ μετά τις αρχικές δηλώσεις που είχε κάνει για τον Μπάρκα, οι οποίες μόνο κολακευτικές δεν ήταν, παραχώρησε και νέες, μέσω των οποίων καλεί τη διοίκηση της σκωτσέζικης ομάδας να ξεφορτωθεί τον 26χρονο και τον άνυρωπο που τον έφερε.

«Να τον ξεφορτωθούν. Πρέπει να τον αφήσουν να φύγει, να μην καταστραφεί η καριέρα του. Πρέπει να αποχωρήσει ώστε να αρχίσει να απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο. Οποιος έφερε τον Μπάρκα στην Σέλτικ, πρέπει να αποχωρήσει μαζί του. Η Σέλτικ πρέπει να γλιτώσει όσα χρήματα μπορεί και να τον αφήσει να φύγει. Σϊγουρα δεν θα πάρουν πίσω όσα χρήματα ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΜακΆβενι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ