Σέρτζιο Ολιβέιρα : «Περνάω την καλύτερη σεζόν της ζωής μου»

Σέρτζιο Ολιβέιρα : «Περνάω την καλύτερη σεζόν της ζωής μου»

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα υποστήριξε πως η φετινή χρονιά με την Πόρτο, είναι η καλύτερη που έχει βιώσει στη ζωή του.

Για την τρέχουσα σεζόν, την οποία χαρακτήρισε ως καλύτερη της ζωής του αλλά και για το πώς έφτασε στην Πόρτο, σε παιδική ηλικία, μίλησε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Όσα είπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η καλύτερη σεζόν μου. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο να πανηγυρίσουμε κάποιον τίτλο μέχρι το καλοκαίρι. Είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε. Αν δεν είναι θετική η χρονιά για το κλαμπ, τότε δεν θα είναι ούτε και για μένα. Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, ο στόχος μου ήταν πάντα να νικάω, αλλά εδώ πολύ περισσότερο», ανέφερε για την φετινή περίοδο, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Έφτασα στην Πόρτο όταν ήμουν μόλις εννέα. Για μένα το να φτάσω να παίζω στην ομάδα της καρδιάς μου, είχε γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Με τον καιρό όμως φάνηκαν οι δυσκολίες του να φτάσει κανείς στην πρώτη ομάδα. Ο πατέρας μου πάλεψε σκληρά, με έφερνε εδώ ακόμα και με βροχή. Όμως το έκανε γιατί ήταν ο πατέρας μου και χωρίς αυτόν και την οικογένεια μου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα», έκλεισε λέγοντας για το παρελθόν του στην πορτογαλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ