Σε ομάδα της Ρουμανίας ο Σωκράτης Φυτανίδης

Σε ομάδα της Ρουμανίας ο Σωκράτης Φυτανίδης

Ο Σωκράτης Φυτανίδης ήταν ελεύθερος μετά τη διαμάχη που είχε με τον Ατρόμητο, αλλά τελικά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη ρουμανική, Γκαζ Μετάν

Ο Σωκράτης Φυτανίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας και συγκεκριμένα στην Γκαζ Μετάν, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του.

Η νέα ομάδα του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, έχει την έδρα της στην πόλη Μέντιας και ιδρύθηκε το 1945.

Ο Φυτανίδης αναδείχθηκε νικητής στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Ατρόμητο, αφού το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον πρώην αρχηγό της ομάδας, στις εκατέρωθεν προσφυγές που είχαν κατατεθεί. Το δευτεροβάθμιο όργανο επιδίκασε στον έμπειρο αμυντικό ποσό 198.856,96 ευρώ, συν τους νόμιμους τόκους, για το συμβόλαιο της περιόδου 2017-18.

Η νέα του ομάδα τη φετινή σεζόν έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές και βρίσκεται στην προτελευταία (13η) θέση της κατάταξης της πρώτης κατηγορίας του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίον έμεινε μέχρι και το 2008. Εκείνη τη χρονιά μετακόμισε στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα, ενώ από το 2011 ήταν κάτοικος Περιστερίου για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ