Ροτάρου: «Ο Ουζουνίδης είναι μαζοχιστής…»

Ροτάρου: «Ο Ουζουνίδης είναι μαζοχιστής…»

Ο ιδιοκτήτης της Κραΐόβα, Μιχάι Ροτάρου αντέκρουσε με μία δηκτική δήλωση τις φήμες για απομάκρυνση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αναστάτωση προκάλεσε μία δήλωση του προκατόχου του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Κραϊόβα, Βίκτορ Πιτούρκα. Ο Πιτούρκα μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και ισχυρίστηκε ότι ο ιδιοκτήτης της ρουμανικής ομάδας, Μιχάι Ροτάρου, θα απολύσει τον Ουζουνίδη εάν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Μπόγκνταν Βατεγιάλου ως δεξιό μπακ.

Ο Ροτάρου φέρεται να αντιδρά στην επιλογή του Ουζουνίδη και τον έχει προειδοποιήσει να αξιοποιήσει με άλλο τρόπο τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Όμως, ο Ρουμάνος επιχειρηματίας διέψευσε άμεσα τις δηλώσεις του Πιτούρκα.

«Ο Ουζουνίδης είναι μαζοχιστής εάν χρησιμοποιεί τον Βαταγιέλου και ξέρει ότι θα τον απολύσω» σχολίασε δηκτικά ο Ροτάρου.

Κατόπιν, ο Ροτάρου επαίνεσε τον Έλληνα προπονητή και τόνισε πως ήταν αυτός που έψαχνε: «Κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του. Εργάζεται πολλές ώρες τη μέρα και είναι έμπειρος προπονητής. Έχει κοουτσάρει δύο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά ο κόσμος επαναστάτησε γιατί ήταν παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού και χάλασε η συμφωνία.

Έχοντας αυτό το βιογραφικό, σημαίνει ότι είναι καλός προπονητής. Έναν κόουτς με αυτά τα χαρακτηριστικά θέλαμε στην Κραϊόβα, έναν τέτοιο επαγγελματία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ