Τέλος από τον Απόλλωνα ο Πετράκης

Τέλος από τον Απόλλωνα ο Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Απόλλωνα Λεμεσού, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος μία αγωνιστική πριν το τέλος.

Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες αποτελούν και επίσημα παρελθόν από τον Απόλλωνα Λεμεσού, μετά την απώλεια του  πρωταθλήματος από την Ομόνοια.

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού  είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς εναντίον των «πράσινων», όμως η «γκάφα» της προτελευταίας αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τους στέρησε και μαθηματικά αυτή την δυνατότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Γιάννη Πετράκη, καθώς επίσης και με τους Γιάννη Κατσούλη, Λάζαρο Βαρδάκη και Παναγιώτη Τοπαλίδη.

O Ελλαδίτης τεχνικός καθοδήγησε τον Απόλλωνα σε 28 παιχνίδια, έχοντας ως απολογισμό 15 νίκες, 9 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ο Γιάννης Πετράκης εργάστηκε με αφοσίωση και μεθοδικότητα για την εκπλήρωση των στόχων μας, ενώ το ήθος και η εντιμότητα του ήταν κύρια χαρακτηρίστηκα του.

Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ