Απόλλων Λεμεσού: Διώχνει και παίκτες μετά τον Πετράκη

Απόλλων Λεμεσού: Διώχνει και παίκτες μετά τον Πετράκη

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού δεν φαίνεται να παίρνει και τόσο... ψύχραιμα την απώλεια του πρωταθλήματος, από την Ομόνοια.

Επιχείρηση-«σκούπα» φαίνεται να πραγματοποιεί ο Απόλλων Λεμεσού, μετά την φετινή απώλεια του πρωταθλήματος από την Ομόνοια, αλλά και τον τρόπο όπου αυτή προήλθε.

Έπειτα από τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, αλλά και τον ποδοσφαιριστή, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, η κυπριακή ομάδα αποφάσισε να συνεχίσει τις λύσεις συμβολαίων με παίκτες της, αφού όπως όλα δείχνουν θέλει να χτίσει μία νέα ομάδα για την επόμενη χρονιά

Η ανακοίνωση των «γαλάζιων»:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Γιαννιώτα, Τσάρλισον Μπένσοπ και Φλορεντίν Ματέι.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας εντάχθηκε στον Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2019 κι αγωνίστηκε με τη κυανόλευκη φανέλα 57 φορές. Πέτυχε οκτώ τέρματα εκ των οποίων τα έξι στο πρωτάθλημα και τα άλλα δύο στην Ευρώπη.

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσάρλισον Μπένσοπ. Ο επιθετικός από το Κουρασάο σε 43 συμμετοχές πέτυχε 12 γκολ. Αγωνίστηκε 35 φορές στον θεσμό του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 10 γκολ, μέτρησε πέντε συμμετοχές στο κύπελλο σκοράροντας δύο φορές ενώ σημείωσε και τρεις συμμετοχές στο UEFA Europa League.

Τέλος, ο Φλορεντίν Ματέι, αποκτήθηκε κατά την ίδια μεταγραφική περίοδο και σε διάστημα ενάμιση έτους αγωνίστηκε 41 φορές και σημείωσε 10 τέρματα. Οι 36 συμμετοχές ήταν για τον θεσμό του πρωταθλήματος όπου σκόραρε 9 τέρματα, συμπλήρωσε τρεις συμμετοχές για τον θεσμό του κυπέλλου όπου σκόραρε ένα γκολ ενώ αγωνίστηκε δύο φορές στο UEFA Europa League.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ