O Βλαχοδήμος, η αποχώρηση από την Μπενφίκα και ο Μπουφόν

O Βλαχοδήμος, η αποχώρηση από την Μπενφίκα και ο Μπουφόν

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ψάχνει τον επόμενο προορισμό του, όσο η Μπενφίκα προσπαθεί να τον αντικαταστήσει με τον Ιταλό πορτιέρε.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπενφίκα και πλέον αναζητά ήδη επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά την απώλεια της θέσης του στην βασική ενδεκάδα.

«Είμαι έτοιμος να προχωρήσω, είναι κάτι που θέλω τώρα. Εδραιώθηκα, κέρδισα τίτλους, είχα μεγάλες επιτυχίες, έπαιξα στο Champions League και στο Europa. Η Μπενφίκα μου πρόσφερε πολλά και με βοήθησε να αναπτυχθώ, αλλά νομίζω ότι πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κίπερ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ εμφανίστηκε ως πιθανός προορισμός, αλλά πρόσφατα οι Γερμανοί έπαψαν να ασχολούνται με την περίπτωση του και στράφηκαν σε άλλες επιλογές, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην υπάρχει βασικός υποψήφιος αγοραστής για την περίπτωση του.

Μέχρι τώρα, καμία ομάδα δεν φάνηκε πρόθυμη να πληρώσει το ποσό για να αποκτήσει τον Έλληνα παίκτη, αφού τα 20 εκατομμύρια ευρώ που κοστολογείται μοιάζουν αρκετά για πολλούς συλλόγους.

Όμως η Μπενφίκα είναι πεπεισμένη ότι ο Βλαχοδήμος θα φύγει και αυτός είναι κι ο λόγος ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπουφόν, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός. Το κλαμπ της Primeira Liga θέλει να αντικαταστήσει τον πρώην πορτιέρε του Παναθηναϊκού, με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι αντάξιος του, αν όχι καλύτερος.

Αυτό που μένει να φανεί βέβαια είναι ο προορισμός που τελικά θα επιλέξει ο Ιταλός διεθνής, ο οποίος θα απαλαχτεί από το συμβόλαιο του στο τέλος του ερχόμενου Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ