«Βόμβα» στη Γαλλία! Η Σαμπλί πέταξε εκτός Κυπέλλου το Στρασβούργο και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

«Βόμβα» στη Γαλλία! Η Σαμπλί πέταξε εκτός Κυπέλλου το Στρασβούργο και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών συνέβη στο Κύπελλο Γαλλίας, καθώς η Σαμπλί (ομάδα) τρίτης κατηγορίας απέκλεισε το «σαλονάτο» Στρασβούργο (1-0) και προκρίθηκε στους «4» του θεσμού!

Πέρυσι η Σαμπλί έφτασε στα όρια της την μετέπειτα πρωταθλήτρια Μονακό (4-5 παρατ., 3-3 κ.δ) στη φάση των «32». Φέτος η ομάδα της μικρής πόλης της Πικαρδίας, γνωστή για το υπέροχο λευκό κρασί της, έκανε κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Πέταξε εκτός διοργάνωσης το Στρασβούργο και προκρίθηκε στα ημιτελικά (1-0)!

Η άσημη ομάδα της τρίτης εθνικής πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της (μέχρι την επόμενη;) χάρη σε γκολ κάποιου… ήρωα Λασανά Ντουκούρ στο 83′, με τους πανηγυρισμούς στο τέλος του ματς να είναι κάτι παραπάνω από έξαλλη, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε και για μια ομάδα που μετράει μόλις 29 χρόνια ζωής!

Τα παράδοξα στην όλη υπόθεση είναι δύο: αρχικά η Σαμπλί όχι απλά βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία, αλλά παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ δεν θα είναι η μόνη ομάδα από την κατηγορία της που θα βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς την πρόκριση εξασφάλισε και η Ερμπιέρ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ