Τότεναμ – Ρότσντεϊλ 6-1

Τότεναμ – Ρότσντεϊλ 6-1

Οι Σον και Γιορέντε διέλυσαν τη… μικρούλα Ρότσντεϊλ (6-1) και η Τότεναμ επικύρωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup με μια ευρεία νίκη.

Η Ρότσντεϊλ ομάδα της 3ης τη τάξει κατηγορίας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, κατάφερε να κάνει την έκπληξη υποχρεώνοντας την Τότεναμ σε μια ισοπαλία (2-2) στην φάση των 16 του FA Cup.

Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα  έπληξε τον εγωισμό των παικτών του Ποκετίνο, έστω και αν ο Αργεντινός επέλεξε να αφήσει τους Άλι, Ντεμπελέ, Έρικσεν και Κέιν στον πάγκο. Κάτι που φάνηκε και στο τελικό σκορ της αναμέρησης.

Μπορεί για ένα ημίχρονο η Ρότσντεϊλ να άντεξε, αφού ο Χάμφρις (31’) ισοφάρισε το γκολ του Σον (23’) με τον Νοτιοκορεάτη να χάνει και πέναλτι στο 28’, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο… άνοιξαν οι ουρανοί στο Λονδίνο.

Μετά το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου έβρεξε… γκολ τα οποία καταπόντισαν τη Ρότσντεϊλ. Ο Γιορέντε που ξεκίνησε βασικός έκανε χατ τρικ μέσα σε δώδεκα λεπτά (47’, 53’, 59’), για να έρθει ο Σον (65’) και ο Γουόκερ Πίτερς (90+4’) για να διαμορφώσουν το τελικό 6-1 για τα Σπηρούνια που τώρα θα βρουν μπροστά τους την Σουόνσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ