Ρέιντζερς – Σέλτικ 2-3

Ρέιντζερς – Σέλτικ 2-3

Η Σέλτικ έκανε μεγάλο βήμα τίτλου, καθώς αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και έμεινε με δέκα παίκτες επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Ρέιντζερς, από την οποία και ξέφυγε με 9 βαθμούς.

Έχει πάρει τον… αέρα της Ρέιντζερς η Σέλτικ, η οποίο αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και αγωνίστηκε για περισσότερη από μισή ώρα με δέκα παίκτες πήρε τη νίκη με 3-2 στο «Old Firm» και βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τον τίτλο.

Τα πράγματα, πάντως, δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν καλύτερα για τους Προτεστάντες, οι οποίοι μόλις στο 3′ άνοιξαν το σκορ με τον Γουίντας, με την Σέλτικ να απαντάει σχεδόν άμεσα, καθώς οκτώ λεπτά αργότερα ο Ρόγκιτς έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 26′ ξαναπήραν το προβάδισμα με σουτ του Καντέιας, για να ισοφαρίσουν ξανά οι Καθολικοί με τον Ντεμπελέ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ο ρυθμός έπεσε αρκετά στο δεύτερο μέρος, με τη Σέλτικ να μένει με 10 παίκτες στο 57′, λόγω αποβολής του Σιμούνοβιτς. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς σκόραρε με τον Έντουαρντ για το 2-3, με τον Γάλλο να έχει περάσει μόλις πριν από δύο λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 87′ ο Μορέλος έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και το τελικό 2-3 «είδε» τη Σέλτικ να αυξάνει τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρέιντζερς στους εννέα βαθμούς (67 έναντι 58), με τους Καθολικούς να έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ