Μπάμπα – «Μου έκανε εντύπωση το πλάνο της Ρέντινγκ για αυτό την επέλεξα»

Μπάμπα – «Μου έκανε εντύπωση το πλάνο της Ρέντινγκ για αυτό την επέλεξα»

Τους λόγους που αποφάσισε να αγωνιστεί στην Championship με τη φανέλα της Ρέντινγκ εξήγησε σε δηλώσεις του ο Μπάμπα Ραχμάν.

Ο Μπάμπα Ραχμάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία με τη φανέλα της Ρέντινγκ, ως δανεικός από την Τσέλσι, μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα  και τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκανέζος αμυντικός στις δηλώσεις του τόνισε πως αυτό που τον έπεισε να ήταν το πλάνο που είχε η ομάδα και στόχος του είναι η Ρέντινγκ να παλέψει για τη μεγάλη άνοδο στην Premier League.

Οι δηλώσεις του Μπάμπα Ραχμάν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι επιτέλους εδώ. Έγιναν πολλά… μπρος – πίσω το τελευταίο διάστημα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη Ρέντινγκ.

Ο ατζέντης μου, μου ανέφερε το ενδιαφέρον της Ρέντινγκ, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Αυτό το πρωτάθλημα είναι πραγματικά ανταγωνιστικό.

Όταν μίλησα και με τον προπονητή, πραγματικά άρχισε να με ενδιαφέρει το όλο πλάνο του κλαμπ. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που βρίσκομαι εδώ.

Η Championship είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ελπίζω να εγκλιματιστώ πολύ γρήγορα και θα ήθελα η ομάδα να παλέψει για την άνοδο και να προσπαθήσει να φτάσει εκεί που ανήκει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ