Φορτσάτη στο Καραϊσκάκη η Αντβέρπ (1-0)

Φορτσάτη στο Καραϊσκάκη η Αντβέρπ (1-0)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας της Εουπεν με 1-0 για την 7η αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος.

Με γκολ του Μίκαελ Φρέι στο 56’, η Αντβέρπ επικράτησε εκτός έδρας της Εουπεν με 1-0 για την 7η αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπράιαν Πρίσκε, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης (16/9) για την 1η αγωνιστική του Europa League, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες και ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους.

«Χρυσός» σκόρερ για την Αντβέρπ ο Μίκαελ Φρέι. Στο 56’ εκτέλεσε το πέναλτι που είχε κερδίσει η βέλγικη ομάδα, ο τερματοφύλακας της Εουπεν, Χίμελμαν, απέκρουσε, αλλά ο επιθετικός της Αντβέρπ πήρε το… ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Ενα σημαντικό τρόπο για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, που είχε μείνει πίσω στη βαθμολογία, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες που έφερε με Σαρλερουά (1-1) και Λέουβεν (2-2).

Η νίκη της Αντβέρπ, ωστόσο, στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μπιορν Ενγκελς. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού χτύπησε στο 30’ και στο 33’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Αλμέιδα να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βέλγος τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του και εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς του Φαλήρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ