FA Cup : Οπαδοί αμφισβητούν την κλήρωση των ημιτελικών

FA Cup : Οπαδοί αμφισβητούν την κλήρωση των ημιτελικών

Τυχερή ήταν η Τσέλσι στη χθεσινή κλήρωση των ημιτελικών του FA Cup, καθώς απέφυγε τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπεσε πάνω στη Σαουθάμπτον. Αυτοί που έκαναν την κλήρωση ήταν ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ και ο παλαίμαχος επιθετικός, Τζιανφράνκο Ζόλα. Αμφότεροι πρώην παίκτες των μπλε του Λονδίνου και εμβληματικές παρουσίες για τον σύλλογο […]

Τυχερή ήταν η Τσέλσι στη χθεσινή κλήρωση των ημιτελικών του FA Cup, καθώς απέφυγε τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπεσε πάνω στη Σαουθάμπτον. Αυτοί που έκαναν την κλήρωση ήταν ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ και ο παλαίμαχος επιθετικός, Τζιανφράνκο Ζόλα.

Αμφότεροι πρώην παίκτες των μπλε του Λονδίνου και εμβληματικές παρουσίες για τον σύλλογο με πολυετή παρουσία στο Στάμφορντ Μπριτζ. Το γεγονός αυτό προβλημάτισε τον κόσμο, μιας και η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα έχει εύκολο έργο για πρόκριση στον τελικό. Μερίδα οπαδών αμφισβητούν την κλήρωση και ισχυρίζονται ότι οι Τσεχ και Ζόλα βοήθησαν εσκεμμένα την Τσέλσι!

«Άφησαν τον Τζιανφράνκο Ζόλα και τον Πετρ Τσεχ, δύο θρύλους της Τσέλσι να κάνουν την κλήρωση και η Τσέλσι θα έχει το εύκολο παιχνίδι… Σε κάνει να αναρωτιέσαι.», είναι ένα δείγμα από την αντίδραση του κόσμου.

https://twitter.com/ingcest/status/975449839059292161

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ