Ρέντινγκ : Τέλος στη συνεργασία με τον Γιαπ Σταμ

Ρέντινγκ : Τέλος στη συνεργασία με τον Γιαπ Σταμ

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Γιαπ Σταμ ανακοίνωσε η Ρέντινγκ. Σε αναζήτηση του διαδόχου του βρίσκονται οι διοικούντες τους «ρόαγιαλς», που έχουν ήδη ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρέντινγκ αποτελεί ο Γιαπ Σταμ, καθώς την Τετάρτη ο σύλλογος της Championship ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Ολλανδό προπονητή. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός -μεταξύ άλλων- των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λάτσιο, Μίλαν και Άγιαξ, ανέλαβε τους «ρόαγιαλς» τον Ιούλιο του 2016, υπό τις οδηγίες του έφθασαν πέρυσι μια ανάσα από την άνοδο (έχασαν στα πέναλτι στον τελικό των play-off προβιβασμού κόντρα στην Χάντερσφιλντ), φέτος όμως η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην.

Η Ρέντινγκ βρίσκεται στην 20η θέση της κατάταξης, τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο 45χρονος κοόυτς αφήνει τον αγγλικό σύλλογο μετά από 98 παιχνίδια, στα οποία μέτρησε 41 νίκες, 21 ισοπαλίες και 36 ήττες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και League Cup.

Οι ισχυροί άνδρες του συλλόγου, Dai Yongge και Dai Xiuli (majority) βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιαπ Σταμ, με το Sky Sports να αναφέρει πως τα φαβορί στην κούρσα της διαδοχής είναι ο Πολ Κλέμεντ (απολύθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2017 από την Σουόνσι), Στιβ Κότεριλ (απολύθηκε τον περασμένο μήνα από την Μπέρμιγχαμ, η οποία επίσης παλεύει για την παραμονή της) και Μαρσέλ Κάιζερ, που είναι άνεργος από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν και απολύθηκε από τον Άγιαξ μετά την ήττα κόντρα στην Τβέντε για το Κύπελλο Ολλανδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ