Ρέντινγκ : Πολ Κλεμέντ ο αντι-Σταμ

Ρέντινγκ : Πολ Κλεμέντ ο αντι-Σταμ

Την πρόσληψη του Πολ Κλεμέντ, ο οποίος θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ομάδα στην Championship, ανακοίνωσε η Ρέντινγκ.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Ρέντινγκ γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιαπ Σταμ. Ο 45χρονος Ολλανδός προπονητής, άφησε την ομάδα στην 20η θέση της Championship, τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε χάσει στα πέναλτι από την Χάντερσφιλντ την άνοδο στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι ισχυροί άνδρες του συλλόγου, Dai Yongge και Dai Xiuli βγήκαν στην αγορά και κατάφεραν να φθάσουν σε συμφωνία με το βασικό τους στόχο. Σήμερα οι «ρόαγιαλς» ανακοίνωσαν πως την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αναλαμβάνει ο Πολ Κλεμέντ.

Ο Άγγλος κόουτς απολύθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2017 από τη Σουόνσι, ενώ νωρίτερα είχε προπονήσει την Ντέρμπι Κάουντι (Ιούνιος 2015 – Φλεβάρης 2016), την ομάδα Νέων της Τσέλσι (Νοέμβρης 2008 – Ιούνης 2009), την Φούλαμ Κ18 (Ιούλιος 2000 – Ιούνιος 2006) και είχε διατελέσει βοηθός των Κάρλο Αντσελότι (σε Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι), Στιν Κιν (Μπλάκμπερν) και Ντον Γκίβενς (Ιρλανδία Κ21).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ