Ολλανδία : «Ο τεχνητός χλοοτάπητας έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο της χώρας μας» είπε ο Γκούλιτ

Ολλανδία : «Ο τεχνητός χλοοτάπητας έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο της χώρας μας» είπε ο Γκούλιτ

Μόνο καλό δεν κάνουν στο ολλανδικό ποδόσφαιρο τα γήπεδα με τεχνητό χλοοτάπητα, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός, Ρουντ Γκούλιτ.

Για τα περισσότερα δεινά που έχουν βρει το ολλανδικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια φταίει ο… τεχνητός χλοοτάπητας, όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Ρουντ Γκούλιτ.

«Έχω επαναλάβει αρκετές φορές ότι οι τεχνητοί χλοοτάπητες δεν ήταν καλή ιδέα, αλλά εξακολουθούν να προωθούνται μαζικά. Τώρα όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι γελοίο, αλλά είναι δύσκολο να επιστρέψουμε πίσω», δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει. «H κατάσταση έχει επιδεινωθεί, οι τεχνητοί χλοοτάπητες έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρό μας. Γίνεται ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι παίζοντας σε μη φυσικό γρασίδι.

«Εάν όλα τα γήπεδα είχαν τεχνητό γρασίδι, δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά έχουμε εφτά γήπεδα στην Ολλανδία που το χρησιμοποιούν και αυτό είναι απαράδεκτο. Έχουμε παρατηρήσει πως ποδοσφαιριστές αποφεύγουν να έρθουν στην Ολλανδία και ότι νέοι παίκτες αποχωρούν για αυτόν τον λόγο. Όλες οι ομάδες νέων θα έπρεπε να παίζουν σε φυσικό χορτάρι. Το παράλογο της υπόθεσης έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην Ολλανδία έχουμε το καλύτερο φυσικό γρασίδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το αξιοποιούν», κατέληξε ο 55χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ