Απλήρωτος ποδοσφαιριστής ζήτησε λεφτά από τη γυναίκα του, για να μπορέσει να γυρίσει σπίτι του! (pic)

Απλήρωτος ποδοσφαιριστής ζήτησε λεφτά από τη γυναίκα του, για να μπορέσει να γυρίσει σπίτι του! (pic)

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Παίκτης ομάδας της πρώτης κατηγορίας της Ρουμανίας, ζήτησε χρήματα από τη γυναίκα του, για να γυρίσει στην γενέτειρά του, όντας απλήρωτος επί πέντε μήνες.

Δεν παίρνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές τρελα ποσά, με τους περισσότερους να έχουν νορμάλ εισόδημα, υπάρχουν όμως και κάποιοι, οι οποίοι αν και αγωνίζονται στο εξωτερικό, δεν μπορούν πλέον να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη.

Μια τέτοια περίπτωση βγήκε στη δημοσιότητα και αφορά τον Αϊτινό Μπράιαν Αλσούς, που ήλπιζε να ξεφύγει από την φτώχεια της πατρίδας του και να βρει ένα καλύτερο μέλλον, παίζοντας στην Γκαζ Μετάν Μέντιας, της πρώτης κατηγορίας της Ρουμανίας.

Το δράμα του όμως συνεχίζεται ακόμα κι εκεί. Παρότι ο σύλλογος βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι τεράστια.

Η κατάσταση μάλιστα είναι τόσο κακή, που ο Αλσούς έχει να δει χρήματα στον λογαριασμό του εδώ και πέντε μήνες. Έτσι αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, για να ζητήσει χρήματα, προκειμένου να γυρίσει στη Γαλλία, όπου γεννήθηκε.

Δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια όμως έκανε ξεκάθαρο ότι δεν παίζει για εκείνους που τον κοροίδεψαν, αλλά «για τους οπαδούς» όπως είπε ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ