Τι απάντησε ο Σβάτοκ για τον Ολυμπιακό

Τι απάντησε ο Σβάτοκ για τον Ολυμπιακό

Ο Ουκρανός σέντερ μπακ σχολίασε τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Στα ρεπορτάζ του ουκρανικού Τύπου, που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Αλεξάντερ Σβάτοκ.

Ο 27χρονος αμυντικός και αρχηγός της Ντνίπρο, σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια που τον μπλέκουν με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, αλλά και με την Βασιλεία, τονίζοντας ότι θα ήθελε να παίξει στην Ευρώπη, αλλά δεν έχει δεχθεί μέχρι τώρα κρούση από κάποια ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το συμβόλαιό του: «Έχω ένα συμβόλαιο σε ισχύ. Θα ήθελα να δοκιμάσω να παίξω στην Ευρώπη. Δεν σκέφτομαι πως το συμβόλαιό μου τελειώνει. Τώρα σκέφτομαι μόνο τις υποχρεώσεις της ομάδας μου».

Για τον Ολυμπιακό και τη Βασιλεία: «Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Είναι μία ερώτηση για τον ατζέντη μου αυτή. Δεν ξέρω κάτι. Εάν και εφόσον υπάρξει επίσημη πρόταση θα αποφασίσω και θα κάνω την επιλογή μου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σβάτοκ φέτος έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε ένα ματς Κυπέλλου, καταγράφοντας συνολικά 1.673 λεπτά συμμετοχής. Εχει ύψος 1.86 μ., είναι δεξιοπόδαρος και το συμβόλαιό που έχει με την ουκρανική ομάδα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριου του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ