Οι Αραβες «χρυσώνουν» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για… Super Cup στον Κόλπο

Οι Αραβες «χρυσώνουν» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για… Super Cup στον Κόλπο

Μπορεί η διεξαγωγή του ισπανικού Super Cup επί αραβικό έδαφους να μην βρίσκει σύμφωνες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι δύο μεγάλοι μονομάχοι έχουν γεμίσει ήδη τα ταμεία τους με την παρουσία τους εκεί.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο ισπανικό ποδόσφαιρο αφορά το Super Cup, το οποίο δεν θα πραγματοποιηθεί στην χώρα της Ιβηρικής, αλλά στη Σαουδική Αραβία με τη συμμετοχή των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η κληρωτίδα είχε «κέφια» και έβγαλε στα ημιτελικά Clasico με την «Βασίλισσα» να διασταυρώνει τα ξίφη της με τους «μπλαουγκράνα»(12/1,21.00) με φόντο το τρόπαιο του Super Cup.

Η «μάχη» αναμένεται αρκετά αμφίρροπη, ωστόσο από οικονομικής πλευράς και οι δύο ομάδες είναι απόλυτα κερδισμένες. Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, οι δύο αντίπαλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει 6,8 εκατομμύρια ευρώ για την παρουσία τους στο παιχνίδι για το ισπανικό Super Cup και όποια ομάδα θριαμβεύσει, θα φτάσει σε σύνολο εσόδων τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος η Μπαρτσελόνα είχε εξασφαλίσει ως φιναλίστ του Super Cup την περασμένη σεζόν 1,4 εκατομμύρια ευρώ, και τώρα έχει ήδη εισπράξει τα πενταπλάσια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ