Εχετε καταλάβει τι κάνει ο Λιβάγια στην Κροατία;

Εχετε καταλάβει τι κάνει ο Λιβάγια στην Κροατία;

Ο Μάρκο Λιβάγια τα... σπάει στην Κροατία. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ματώνει τα δίχτυα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, διατηρώντας την Χάιντουκ ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Οι απίθανοι αριθμοί του και ο... Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Είναι killer και το αποδεικνύει συνεχώς. Το ένα γκολ διαδέχεται το άλλο. Η μία απίστευτη εμφάνιση διαδέχεται την άλλη. Ο λόγος φυσικά για τον Μάρκο Λιβάγια. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ κάνει πράγματα και θαύματα στην Κροατία. Εχει πάρει από το χεράκι την Χάιντουκ, με τα στατιστικά του να προκαλούν… ζάλη.

Ο 28χρονος επιθετικός κάνει όργια στο κροατικό πρωτάθλημα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του. Νερό στο όνομά του πίνουν οι οπαδοί της Χάιντουκ, με τον Μάρκο Λιβάγια να στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου. 17 ολόκληρα χρόνια έχει να χαμογελάσει η Χάιντουκ, με τον πρώην άσο της ΑΕΚ να θέλει να σπάσει την… κατάρα.

Η επιστροφή του Λιβάγια | to10.gr

Πρώτος σκόρερ στην Κροατία, δεύτερος σε όλο τον κόσμο

Ο Λιβάγια κάνει… παπάδες στην Κροατία, πετυχαίνοντας χατ τρικ στο τελευταίο ματς της Χάιντουκ. Είναι ο σταρ της ομάδας και ο λόγος που παραμένει δυνατά στο κόλπο κατάκτησης του τίτλου.

Ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, μετρώντας 21 γκολ σε 22 ματς πρωταθλήματος! Αδιανόητος αριθμός. Είναι μακράν του δεύτερου, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με τους αριθμούς του να προκαλούν αίσθηση και να λένε την… αλήθεια.

Ο πρώην άσος του Δικεφάλου διαλύει όλες τις στατιστικές κατηγορίες στην πατρίδα του και μέσα στο 2022 είναι ο δεύτερος πιο… καυτός επιθετικός σε ολόκληρο τον κόσμο! Ο μοναδικός που τον προσπερνάει είναι ο φοβερός και τρομερός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Μάρκο Λιβάγια μετράει 8 γκολ σε 4 συμμετοχές στο 2022, με τον σούπερ σταρ της Μπάγερν να έχει ένα παραπάνω τέρμα σε 6 συμμετοχές.

Απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο

Τον Γενάρη του 2021 και μετά από πολλά… επεισόδια, ο Μάρκο Λιβάγια αποχώρησε από την Ελλάδα και την ΑΕΚ, αναζητώντας νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες. Για τρεισήμισι χρόνια, ο Κροάτης σταρ τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα, με αποτέλεσμα να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Ένωσης.

Κάθε του ενέργεια, κάθε του κίνηση συνοδευόταν και από επιφωνήματα από την κιτρινόμαυρη εξέδρα, με τον Λιβάγια να ολοκληρώνει την παρουσία του στον Δικέφαλο, έχοντας 42 γκολ και 29 ασίστ σε 147 συμμετοχές.

Την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη, την βρήκε στην Χάιντουκ ο Λιβάγια, με τον 28χρονο επιθετικό να δείχνει στα καλύτερά του. Μετά την λαϊκή απαίτηση για παραμονή στην ομάδα της γενέτειρας του, ο Μάρκο βρίσκεται στα high του, απολαμβάνοντας ξανά το ποδόσφαιρο.

«Δεν ασχολούμαι με τους αριθμούς, είναι σημαντικό για μένα να κερδίζει η ομάδα, να παίζει καλά και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Αγωνιζόμαστε για δύο τρόπαια, αυτός είναι ο στόχος μου και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι αριθμοί», ανέφερε ο Λιβάγια, που δείχνει απόλυτα προσηλωμένος στο μεγάλο του στόχο.

Ο Λιβάγια αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης της Χάιντουκ, με αποτέλεσμα να μη… χάνεται στα άκρα, όπως συνέβαινε σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ.

Livaja nakon hat-tricka: "Ne bavim se brojkama, važno je da na kraju osvojimo ono što želimo"

Ο Λιβάγια τα πηγαίνει περίφημα στην… γειτονιά του, προκαλώντας ντόρο με τις εμφανίσεις του. Ο 28χρονος επιθετικός αποτελεί talk of the town στην Χάιντουκ και μένει να φανεί αν το καλοκαίρι θα είναι μεταγραφικά «καυτό» για τον ίδιο. Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ θα χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο, βλέποντας τις εμφανίσεις του στην Κροατία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ