Νέες κυρώσεις στη Ρωσία: Η ECA ανέστειλε την ιδιότητα των μελών της

Νέες κυρώσεις στη Ρωσία: Η ECA ανέστειλε την ιδιότητα των μελών της

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ECA αποφάσισε να αναστείλει την ιδιότητα των μελών της Ρωσίας, εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.

Οι αντιδράσεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου, για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, συνεχίζονται.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της UEFA, που απέκλεισε όλους τους ρωσικούς συλλόγους από τις διοργανώσεις της, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Ευρωπαϊκή Ενωση Συλλόγων (ECA), αποφάσισε να αποκλείσει από τις «τάξεις» της, όλα τα μέλη της που προέρχονται από την Ρωσία και μάλιστα, με άμεση ισχύ.

Υπό την προεδρία του διοικητικού ηγέτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, η ECA, ενέκρινε παράλληλα, κατά την πρώτη συνεδρίασή της για το 2022, που διεξήχθη στο Λονδίνο, την λήξη της εμπορικής συνεργασίας της με την Gazprom.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ECA, δεσμεύθηκε να συνεχίσει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στους ουκρανικούς συλλόγους και τους παίκτες τους, κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Τόσο το συγκεκριμένο ζήτημα, όσο και όλα τα άλλα, που δεν σχετίζονται με αυτήν την δραματική εξέλιξη, θα συζητηθούν στην επόμενη γενική συνέλευση της Ενωσης, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 και 29 Μαρτίου στην Βιέννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ