Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο: H ρεβάνς που θυμίζει… τελικό (vid)

Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο: H ρεβάνς που θυμίζει… τελικό (vid)

Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μια θέση στον τελικό του Copa del Rey.

Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο κοντράρονται σε λίγη ώρα(22.30) στο «Νόου Μεστάγια» σε μια ρεβάνς με χαρακτήρα «τελικού». Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα(1-1) έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τους δύο «μονομάχους» να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Copa del Rey ο οποίος θα λάβει χώρα στις 23 Απριλίου.

Από την μια η Αθλέτικ του Μαρσελίνο η οποία στην φετινή διοργάνωση έχει εξελιχθεί σε «φονέας των γιγάντων», καθώς άφησε εκτός συνέχειας το μεγάλο δίπολο του ισπανικού ποδοσφαίρου Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει να δώσει το παρών σε τελικό για τρίτη σερί χρονιά, και να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από 1983.

Από την άλλη πλευρά η Βαλένθια νικήτρια του θεσμού τη σεζόν 2018-19 είχε πιο βατό «μονοπάτι» από τους «Βάσκους» μιας και ξεπέρασε τα εμπόδια των Καρταγένα, Μπαγεάρες και Καντίθ στον δρόμο προς τα ημιτελικά. Οι «νυχτερίδες» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, και να κλείσουν ραντεβού για τον μεγάλο τελικό εκεί όπου τους περιμένει μια εκ των Ραγιο Βαγιεκάνο και Μπέτις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε πολύ λίγη ώρα αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια αναμέτρηση για γερά… νεύρα ένα κλασικό ισπανικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούσαν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού…

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Βαλένθια: Μαρμαντασβίλι, Ντιακαμπί, Φουλκιέ, Λατόρε Γκρουέσο, Αλντερέτε, Σολέρ, Μοριμπά, Χιλ, Γκουέδες, Περάλες

Μπιλμπάο: Αργιμπιθέλα, Μαρτίνεθ, Μπερτσίτσε, Λέκε, Αλβάρεθ, Μπερενγκέρ, Βέσγκα, Γκαρσία, Γκαρθία, Μουνιαϊν, Ουίλιαμς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ