Ο Γκάρι Λίνεκερ προειδοποιεί τη Λίβερπουλ: Φονέας γιγάντων η Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Γκάρι Λίνεκερ προειδοποιεί τη Λίβερπουλ: Φονέας γιγάντων η Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στους «8» του FA Cup και ο Γκάρι Λίνεκερ προειδοποιεί τους Reds για το τι να περιμένουν από την εντυπωσιακή ομάδα του Στιβ Κούπερ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να πραγματοποιεί τη μία υπέρβαση μετά την άλλη στο Κύπελλο Αγγλίας και να έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της στο Νησί. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, μετά τις Άρσεναλ και Λέστερ απέκλεισε και τη Χάντερσφιλντ, επικρατώντας στο «City Ground» με 2-1 και «έσπασε» και το αήττητο 18 σερί παιχνιδιών που είχε.

Πλέον στον δρόμο της για την πρόκριση στα ημιτελικά του αρχαιότερου θεσμού στο ποδόσφαιρο θα βρεθεί η Λίβερπουλ εντός έδρας, σε μονό ματς στις 20 Μαρτίου, σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Ωστόσο, το εντυπωσιακό ταξίδι της Νότιγχαμ στον θεσμό του Κυπέλλου και οι μεγάλες προκρίσεις έχουν ανοίξει την όρεξη στην ομάδα, αλλά και γενικότερα στον κόσμο της, που ελπίζει να πάρει μια ακόμη νίκη και να βρεθεί μετά από 3 δεκαετίες και βάλε (1991) στο Γουέμπλεϊ.

Στο Νησί ακούγονται διθυραμβικά σχόλια για την ομάδα του Κούπερ και την πορεία της, με τον Γκάρι Λίνεκερ να σχολιάζει με κολακευτικά λόγια τις εμφανίσεις της. Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής μάλιστα έσπευσε να προειδοποιήσει τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ για τον προημιτελικό, τονίζοντας πως η Νότιγχαμ είναι ένας «φονέας γιγάντων».

Από εκεί και πέρα, ο Λίνεκερ μίλησε ξεχωριστά και για δυο ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας, τον Μπρέναν Τζόνσον που είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας και ο παίκτης που παρακολουθεί όλη η Αγγλία σχεδόν, αλλά και τον Τζεντ Σπενς. «Οι δυο ποδοσφαιριστές αυτοί τα πηγαίνουν εξαιρετικά», είχε τονίσει για εκείνους μετά το ματς με τη Λέστερ, ενώ τόνισε μετά την τελευταία -χρονικά – πρόκριση επί της Χάντερσφιλντ: «Τα credits εκεί που πρέπει. Μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Η Νότιγχαμ είναι μια πραγματική φονέας των γιγάντων στο Κύπελλο Αγγλίας», τόνισε ο Ρώσος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ